Саопштење о завршетку радова

ЈКП „Водовод и канализација” обавештава јавност да су комплетни радови на спајању доводника преко новог Жежељевог моста завршени синоћ. Доводник је претходних 19 година ишао преко монтажно-демонтажног моста који више није у функцији те је све ово било неопходно урадити да би се Новом Саду и приградским насељима у будућности обезбедило редовно водоснабдевање.

Свим суграђанима се овом приликом захваљујемо на стрпљењу и разумевању због комплексних и захтевних радова који су непрекидно трајали и довели до рестрикција воде, како би се посао што пре завршио.

Такође, захвалност дугујемо и нашим сјајним колегама из ЈКП-а „Водовод и канализација", као и извођачу радова чији су радници у борби с отежаним временским условима и технички компликованим послом успели да одговоре изазову и заврше посао пре предвиђеног рока.

Све рестрикције у водоснабдевању се обустављају и систем улази у процес нормализације.

Веома је важно напоменути да су у наредном периоду могуће хаварије на водоводној мрежи из разлога вишедневних ниских темепература које могу да доведу до пуцања цеви, поновног пуштања воде у систем под нормалним притиском, као и стварања ваздушних џепова на појединим деловима мреже.

Из горенаведених разлога, молимо све суграђане који и даље немају воду, да то пријаве нашем Контакт центру на и-мејл kontakt.centar@vikns.rs или на број телефона 0800/333 021, кажу своју тачну адресу и контакт телефон како бисмо надлежне обавестили да пошаљу екипу на терен.

 

У Новом Саду, 16.12.2018.

 

Сектор „Oдноси са јавношћу“

ЈКП „Водовод и канализација“