Откривена нелегална водоводна мрежа

Током ове недеље, Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ добило је анонимну пријаву да непозната лица граде нелегалну водоводну мрежу на потезу Ширине  (у продужетку бивших Навипових винограда) према шуми.

Ове информације смо проследили надлежној инспекцији и надамо се њиховој брзој интервенцији.

Подсећамо да је крађа воде кривично дело.

Према нашим претпоставкама још увек постоји група корисника која не плаћа утрошену воду, а налазе се на нашем систему водоснабдевања.

ЈКП “Водовод и канализација” има нулту толеранцију према нелегалном прикључивању на легално саграђену водоводну мрежу. Сви они грађани, који на овакав начин покушају да се прикључе на водоводну мрежу, суочиће се са пријавом поднетом Комуналној инспекцији и аутоматским искључењем са водоводне мреже.

Да би неко био легално прикључен на водоводну  и канализациону мрежу неопходно је пре свега да постoји изграђена легална водоводна и канализациона мрежа на коју се објекат може прикључити, као и да  објекат који се прикључује буде легалан.

Још једном апелујемо на све суграђане да уколико имају сазнања о постојању нелегалних прикључака да нам те информације пријаве путем Кол центра на број 0800/333-021.