Nameštaj za novosadske mališane

U sklopu saradnje sa preduzećima i ustanovama kojima je osnivač Grad, JKP "Vodovod i kanalizacija" donirala je nameštaj Vrtiću "Palčica" Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo".

Reč je o mobilijaru za različite namene i aktivnosti, koji su napravili radnici stolarske radionice u "Vodovodu i kanalizaciji". Od ove nedelje prostorije vrtića u ulici Branimira Ćosića 40 bogatije su za 5 mini kuhinja, 7 pokretnih ormarića, dva likovna kutka i dva velika ugaona ormara.

Upravnica Vrtića "Palčica" Maja Vučević zahvalila se radnicima i direktoru "Vodovoda i kanalizacije" i istakla da je ovakva saradnja dragocena. Direktor "Vodovoda i kanalizacije" se odazvao na našu molbu da nam obezbede deo nameštaja koji nam je bio preko potreban i ubrzo nem je stigla vredna donacija, koja će nam puno značiti u daljem radu, istakla je Vučevićeva.

Na ovaj način "Vodovod i kanalizacija" nastavlja da pomaže partnerskim preduzećima i organizacijama u sklopu društveno-odgovorne delatnosti. Slične akcije nastavićemo i u budućnosti.Sektor Odnosi s javnošću
JKP Vodovod i kanalizacija
Novi Sad, 25.03.2013