OBELEŽEN 68. ROĐENDAN JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“

JKP „Vodovod i kanalizacija“ obeležilo je 4. januara, skromnom svečanošću u svojim prostorijama, 68. rođendan. Tim povodom radnicima su dodeljene jubilarne nagrade za 10, 20 i 30 godina rada.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ obavlja jednu od najvažnijih delatnosti u komunalnom sistemu i pruža svoju uslugu svim građanima, svim pravnim i fizičkim licima u Novom Sadu. Svi naši radnici imaju veliku odgovornost prilikom obavljanja svojih poslova, jer od nas zavisi vodovodni i kanalizacioni sistem čitavog grada i svih prigradskih naselja. Danas kada obeležavamo 68. rođendan JKP „Vodovod i kanalizacija“ želim da se zahvalim radnicima koji su uložili decenije svog rada u naše preduzeće, a na taj način i u čitav komunalni sektor grada. – rekao je prilikom obraćanja direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Gvozden Perković.

Na svečanosti su jubilarne nagrade dobila ukupno 43 radnika JKP „Vodovod i kanalizacija“.

- Menadžment preduzeća i svi radnici će nastojati da i u 2017. godini rade najbolje u cilju maksimalnog obezbeđenja uslova za pružanje usluge svim korisnicima na najvišem nivou. – zaključio je direktor Perković.Sektor Odnosi s javnošću
JKP Vodovod i kanalizacija
Novi Sad, 27.01.2017