INVESTICIONA SEZONA I DALJE TRAJE

Na teritoriji grada i prigradskih naselja u ovom trenutku su otvorena gradilišta i radi se na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže.

Počeli su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u delu Ulice Janka Čmelika (od Ulice Kornelija Stankovića do Avijatičarske ulice), a planirano je da se završe do polovine decembra, a u Ulici Stevana Musića u toku su radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže.


Radovi u Ulici Janka Čmelika

Radovi u Ulici Stevana Musića

Radovi u Ulici Vojvode Bojovića i na Žitnom trgu privode se kraju, dok se radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Ulici braće Jovandić završeni. Takođe, sredinom novembra se očekuje završetak radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Ulici Grozde Gajšin.

Uskoro se očekuje završetak radova u Partizanskoj ulici, Ulici Vojvođanskih brigada i na Futoškom putu, a u roku od dve nedelje očekuje se završetak svih radova na izgradnji kolektora od Rumenačke ulice do Kvantaške pijace.

Krajem oktobra počeli su radovi na izgradnji vodovodne mreže u Stepanovićevu, a počeli su i radovi na izgradnji vodovodne mreže u Ulici Filipa Filipovića (Krfska i Solunska ulica), kao i vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Pavla Simića.


Radovi u Krfskoj ulici

Radovi u Solunskoj ulici

Što se tiče radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Kaću, može se reći da je 95% posla gotovo i do kraja godine se očekuje završetak radova.Sektor Odnosi s javnošću
JKP Vodovod i kanalizacija
Novi Sad, 06.11.2014