LAŽNI POZIVI IZ 'VODOVODA'

JKP "Vodovod i kanalizacija" upozorava građane Novog Sada da su proteklih nedelјa ponovo učestali lažni pozivi lјudi koji se lažno predstavlјaju kao radnici našeg preduzeća i nude građanima takozvane "analize" kvaliteta vode, ali i druge usluge iz oblasti rada "Vodovoda".

Obaveštavamo javnost da se naši radnici takvim poslovima ne bave, niti telefonom najavlјuju privatne posete domaćinstvima. Najčešće je reč o prodavcima filtera i aparata za vodu koji dovode građane u zabludu o kvalitetu vode iz mreže u nameri da ih nagovore na nabavku nepotrebnih i skupih uređaja.

Na osnovu svakodnevnih rezultata Instituta za javno zdravlјe Vojvodine, pitka voda iz mreže potpuno odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće koji je jedan od najstrožijih u Evropi.

Drugim rečima – za instalacijom bilo kakvih filtera i automata sa "pitkom" vodom nema potrebe. Pozivamo građane da nam, kao i do sada, slučajeve lažnog predstavlјanja u ime JKP "Vodovod i kanalizacija" prijave telefonom na besplatan broj našeg Kol-centra 0800/333-021.Sektor Odnosi s javnošću
JKP Vodovod i kanalizacija
Novi Sad, 12.02.2014