IZGRADNJA KANALIZACIJE U KAĆU SE PRIVODI KRAJU

Četvrta faza radova na izgradnji kanalizacione mreže u Kaću počinje sutra, a rok za njihov završetak je 100 kalendarskih dana. Vrednost ove investicije iznosi 148 miliona dinara, a izvođač je preduzeće "Graditelj NS".

Nastavak izgradnje kanalizacione mreže za naselje Kać je najveća kapitalna investicija koju naše preduzeće realizuje u ovoj godini, budući da je u proteklom periodu realizovan i posao vredan 60 miliona dinara, ugovoren prošle godine za prethodnu fazu radova. Po završetku ovog posla više od 95 odsto domaćinstava u Kaću će biti pokriveno kanalizacionom mrežom, a očekujemo da tokom sledeće godine celo naselje bude na tom sistemu.

Zbog radova na izgradnji kanalizacije, u narednom periodu će se saobraćaj u Kaću odvijati po izmenjenom režimu, u skladu sa dinamikom radova, i to u sledećim ulicama: Save Maleševa; Svetozara Miletića; Isidore Sekulić; Narodne vojske; Lazara Stejina; Ive Lole Ribara; Jovana Jovanovića Zmaja; Marka Peričina Kamenjara, Proleterska i Dobrovoljačka.Sektor Odnosi s javnošću
JKP Vodovod i kanalizacija
Novi Sad, 17.07.2013